Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

Ο Συνεταιρισμός Φανοποιών & Βαφέων Ν. Χανίων ιδρύθηκε το 1987 και έχει έδρα τα Χανιά (Ι. Μαρκάκη 9, Κουμπές). Στεγάζεται σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες και νεόδμητες εγκαταστάσεις και ως αντικείμενο έχει την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και χρωμάτων-υλικών. Αναλυτικά, διαθέτουμε για όλες τις μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων:

Ο Συνεταιρισμός Φανοποιών & Βαφέων από την αρχή της δημιουργίας του είχε ως πρωταρχικό στόχο και επιδίωξη την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και προϊόντων στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με συνέπεια, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία. Με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και προμηθευτών, προσφέρουμε, στους επαγγελματίες του χώρου αλλά και τους ιδιώτες, ότι μπορεί να χρειαστεί για το αυτοκίνητό σας από άποψη ανταλλακτικών φανοποιϊας και συνεργείου, βαφής και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί το αυτοκίνητό σας.

Ο Συνεταιρισμός, με τη σταθερή παρουσία του στο χώρο του αυτοκινήτου, την άριστη οργάνωσή του σε όλα τα επίπεδα και το εκπαιδευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών – προμηθευτών του, προσφέροντας με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και επαγγελματισμό, αξιόπιστες λύσεις και προτάσεις, γρήγορους χρόνους παράδοσης, ανταγωνιστικές τιμές και επιλεγμένα ποιοτικά υλικά. Έτσι, ο κάθε πελάτης εισπράττει πλήρη εξυπηρέτηση, ασφάλεια της επιλεγμένης ποιότητας υλικών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ, ταυτόχρονα με την παροχή εξειδικευμένων και υπεύθυνων απαντήσεων στις απαιτήσεις και ερωτήσεις του.

Η επιλογή του Συνεταιρισμού για την αγορά σας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, τα οποία συνοψίζονται στα εξής: